услуге

tesa

Односи са јавношћу

ТЕСА ПРЕС, кроз научну дисциплину односи с јавношћу (ен. Public RelationsPR) ствара и одржава добру слику, с циљем да се оствари разумевање и подршка, као и да се утиче на мишљења и понашања опште и посебне  јавности. Односи са јавностима су такође планирани и стални посао стварања и одржавања добре воље (ен. goodwill), као и међусобног разумевања између група (или појединца) и  јавности.

Образовање

ТЕСА ПРЕС, Организовање семинара и курсева за младе.

Веб дизајн и развој

ТЕСА ПРЕС, врши планирање и израду веб страница. То укључује информациону архитектуру, корисничко окружење, структуру страница, навигацију, изглед, боје, фонтове и слике. Све ово у комбинацији са начелима дизајна за стварање веб странице која задовољава циљеве власника и дизајнера.

Андорид апликације

ТЕСА ПРЕС, израђује и развија андроид  апликације тако  дизајниране да унапреде ваш статус и општој и посебној јавности са циљем да изгради Ваш мобилни бренд.

Наменски софтвер

ТЕСА ПРЕС,  Пројектује и израђује наменске софтвере према потребама клијента.

Оптимизација сајта (СЕО)

ТЕСА ПРЕС,  унапређује и промовише Ваш сајта, тако што повећава број посетилаца вашег сајта. У ствари, СЕО је начин постављанај вашег сајта тако да га претраживачи брзо препознају и разумеју на прави начин. Оптимизација подразумева многе аспеката. На пример, од речи које користите на сајту до линкова који воде ка Вама.

Социјал-медија маркетинг

ТЕСА ПРЕС, Вас промовише на  социјалним мрежама – (Facebook, Twitter, YouTube…) које  својим развојем, масовошћу  и популарношћу омогућавају савремен и врло специфичан вид комуникације са општом и посебном јавношћу.

Документарни филм

ТЕСА ПРЕС, реализује и дистрибуира документарне филмове, како некомерцијалне, тако и наменске.

Организација догађаја

ТЕСА ПРЕС, организује конференције, симпозијуме, семинаре, пословне састанке, промоције, конференције за штампу, стручна и научно-популарна предавања, јавне трибине… 

Израда пројеката

ТЕСА ПРЕС, ради пројекте за конкурсе које расписују: министарства, фондације, корпорације и удружења Србије, као и за стране институције како би се обезбедила средстава за реализацију пројеката из образовања, науке, културе, уметности, економије, безбедности и политике.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.